Lash lift

De perfecte behandeling als je je eigen wimpers semi permanent wilt krullen!

Wimperlift

Een Lash Lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v. siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en word een wimperkrultang overbodig.

Geschikt voor alle wimpers

Lash lifting is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing.

Lash Filler

De LASH FILLER®-behandeling garandeert een verdikking van natuurlijk haar gemiddeld tot 24% in drie behandelingen. Dus elke behandeling worden de wimpers dikker. Ook de haartjes die nieuw terug groeien worden dikker. Dit is aangetoond en bevestigd door de klinische test die werd uitgevoerd aan het onderzoeksinstituut van Milaan

bevordert de proliferatie van keratinocyten in het haar. Het product werkt van binnenuit, wat betekent dat het niet na 1 wasbeurt verdwijnt maar juist door blijft werken in de wimpers zelf met als gevolg een lang resultaat.

NAZORG VOOR THUIS: ZOLA CERAMIDE FIXING CONCENTRATE 10ML | 40,-

Het concentrate verzorgt en herstelt de haartjes na een browlamination en/of lashlift behandeling EN werkt direct als een gel om de haartjes in model te brengen.
ZOLA × Romashka FIXING CERAMIDE CONCENTRATE - heeft een unieke formule gemaakt voor perfecte fixatie, snelle absorptie en diepgaande zorg tegelijkertijd.

  • Het complex van natuurlijke polysacchariden zorgt voor een stabiele fixatie zonder langdurig uit te smeren.
  • Keratine hydrolysaat herstelt de beschadigde haarstructuur.
  • Marine collageenhydrolysaat hydrateert, kalmeert en verzadigt en voegt natuurlijke elasticiteit toe.
  • A2-ceramiden beschermen tegen de agressieve effecten van de omgeving.

HOW TO USE
Breng een dunne laag van een kleine hoeveelheid concentraat aan op de wenkbrauwen en wimpers en laat het volledig intrekken. breng de haren in de gewenste vorm voordat het product wordt gefixeerd.

FAQ

Wat mag je niet na een Lash lift?

De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:

  • Niet in de ogen wrijven.
  • De ogen droog houden (niet reinigen, niet douchen)
  • Geen oogcreme.
  • Geen mascara.
  • Niet zwemmen.
  • Geen sauna of stoombaden. (48h)

Hoe lang kan ik genieten van een wimperlift?

Gemiddeld blijft het resultaat 6 weken. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicyclus dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar zijn.

Is een wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?

Het antwoord is nee. Ik ben een Elleebana stylist, gecertificeerd en heb een cursus gevolgd. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimpers.

Na hoeveel weken mag ik een nieuwe wimperlift?

Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.

Ik kan niet tegen wimperextensions . Kan ik wel een wimperlift behandeling krijgen?

Dat is zeer zeker mogelijk! Het sluit niet uit dat er eventueel een ander bestandsdeel is waar je gevoelig voor zou kunnen zijn.

Mag ik gelijk na de behandeling make-up dragen?

Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen.

Kan ik gelijk na de behandeling sporten of douchen?

Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur)te gaan.

Kan ik mijn ogen reinigen met elk soort make-up reiniger?

Na 48 uur kan je elke reiniger gebruiken.

Ik gebruik castorolie of een wimperserum of wonderolie voor mijn wimpers. Kan dit in combinatie met de wimperlift?

Ja dat is mogelijk. Zeker het gebruik van een wimperserum kan het resultaat verlengen en geniet je langer van de lift. Wij adviseren 2 dagen voor de behandeling te stoppen en 2 dagen na de behandeling je product weer te gebruiken.

Ik ben zwanger. Is een wimperlift mogelijk?

De producten zijn niet getest op zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is mogelijk dat de wimperlift i.v.m. hormonen minder goed pakt. Mocht er een reactie zijn dan is het niet mogelijk om medicatie hiervoor de slikken.

Ik heb hooikoorts. Is een wimperlift behandeling verstandig?

De wimpers dienen de eerste 24 uur droog te blijven en is het niet bevorderlijk om in de ogen te wrijven. Stuur ons gerust een berichtje en dan bespreken wij in welke mate je hooikoorts hebt en of het invloed kan hebben op het resultaat.

Op dit moment krijg ik chemotherapie en/of bestraling. Graag zou ik een wimperlift behandeling willen kan dat?

Ons advies is om dit te overleggen met de behandelt arts.

Ik heb een irritatie na de wimperlift behandeling. Wat nu?

Het kan zo zijn dat er een bestandsdeel in de producten zit waar je niet tegen kan net zoals bijvoorbeeld sommige mensen niet tegen het verven van de wenkbrauwen kunnen. Geen paniek! Haal bij de drogist anti-histaminetabletjes. Een koude vochtige doek helpt tegen de jeuk. Na een aantal dagen zal het verdwijnen. Het is mogelijk om een patchtest voorafgaande aan je behandeling te doen. Hiermee kunnen we grotendeels uitsluiten of je mogelijk allergisch bent. Een reactie komt voor bij een zeer kleine groep mensen.