SPMU - Powder brows

Wat je moet weten voor en na de behandeling

De Magie van Powder Brows

Wat zijn Powder Brows?

Powder Brows, ook wel bekend als Shadow Brows of Ombre Brows, is een semi-permanente make-uptechniek die ontworpen is om een zachte, poederachtige uitstraling aan de wenkbrauwen te geven. In tegenstelling tot microblading, dat haartjes imiteert, wordt bij Powder Brows een subtiele poedertechniek gebruikt om de wenkbrauwen op te vullen en te definiëren.

Waarom Zou Je Kiezen voor Powder Brows?

  1. Moeiteloos Uiterlijk
    Powder Brows creëren een zachte, natuurlijke uitstraling die lijkt alsof je elke ochtend perfecte wenkbrauwen hebt getekend. Geen gedoe meer met potloden of poeders; je wordt wakker met moeiteloze schoonheid.

  2. Duurzaamheid
    Met de juiste nazorg blijven Powder Brows maandenlang mooi, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over dagelijkse retouches. Het is de perfecte oplossing voor drukke mensen die er altijd op hun best uit willen zien.

  3. Veelzijdigheid in Stijlen
    Of je nu houdt van subtiele wenkbrauwen of een meer uitgesproken look verkiest, Powder Brows kunnen worden aangepast aan jouw stijl en voorkeuren. De veelzijdigheid van de techniek maakt het geschikt voor verschillende gezichtsvormen en huidtypes.

Het Proces

Het proces van het verkrijgen van Powder Brows is zorgvuldig en professioneel. Tijdens een consult bespreken wij je wensen, de vorm van je gezicht analyseren en de juiste kleuren selecteren. De eigenlijke behandeling omvat het zorgvuldig aanbrengen van de pigmenten met een zachte poedertechniek, wat resulteert in die perfecte, zachte wenkbrauwen.

VOOR EN NAZORG

Alvorens je een semi permanente make-up behandeling ondergaat is het enorm belangrijk om de juiste voorzorg en nazorg te hanteren voor een optimaal resultaat. Een gezonde huid & verzorging zorgt voor ongeveer 50% hoe jouw eindresultaat zal zijn.

WENKBRAUWEN VOORZORG:

  • 2 weken voor de behandeling geen overmatige blootstelling aan uv straling/zon/zonnebank
  • 24 uur van te voren geen alcohol, drugs of caffeine nuttigen (dit zorgt voor meer uitstoot pigment)
  • Geen paracetamol of andere "pijnbestrijding" dit zorgt juist voor bloedingen en de behandeling is in principe pijnloos en dus niet nodig om te gebruiken
  • 6 maanden van te voren geen roaccutane en/of huidverdunnende medicatie/peelingen/fruitzuurbehandelingen of chemische huidbehandelingen

WENKBRAUWEN NAZORG:

  • 3 weken geen overmatige blootstelling aan uv straling/zon/zonnebank
  • 2 weken geen sauna of zwembad
  • Zolang er korstvorming aanwezig is niet vochtig maken
  • Zolang er korstvorming is geen intensieve handelingen/sporten waarbij het voorhoofd gaat zweten
  • Na het helen altijd goed beschermen tegen uv straling met minstens factor 50
  • Nazorg formulier en instructies ontvang je nogmaals tijdens de afspraak

Dus, waar wacht je nog op? Laat de magie van Powder Brows jouw schoonheidsroutine transformeren. Ontdek de voordelen van moeiteloze schoonheid, duurzaamheid en veelzijdige stijlen. Maak vandaag nog een afspraak en laat je wenkbrauwen stralen!

Bedankt voor het lezen, en tot de volgende keer op mijn schoonheidsblog!

Anouk van The Treatment Room ✨